2895:-

Zoom H5 Handyrecorder

Zoom H5 har enkelt utbytbara mikrofoner och två kombinerade XLR/TRS-ingångar. Välj mikrofon efter på vilken miljö du spelar in i. MSH-6 kapseln för ”Mid-Side”-inspelning, SGH-6 som shotgunmikrofon, EXH-6 för två extra XLR/TRS-ingångar eller XYH-5 som stereomikrofon.

X/Y-inspelning täcker ett brett upptagningsområde samtidigt som det fångar in ljudet från mitten med klarhet och definition. Det är idealiskt för alla sorters liveinspelningar. Den med H5 medföljande mkrofonkapseln XYH-5 The XYH-5 har två matchade uniriktade kondensatormikrofoner med en upptagningsvinkel av 90°. De är uppsatta i en avancerad shockmount vars gummerade ytor minimerar alla former av hanteringsljud och vibrationer som kan störa ljudet. XYH-5 är designad föratt kunna hantera högre ljudnivåer än någon annan av Zooms handhållna inspelare — 140 dB SPL, eller med en enkel jämförelse — samma ljudvolym som ett jetplan på 60 meters avstånd!

Zooms produkter utvecklas kontinuerligt för att möta de höga krav som användarna/ kreatörerna ställer. Med Zoom H5 Handy Recorder fortsätter den traditionen. Zoom H5 spelar in samtidigt på 4 spår och, som sin storebror Zoom H6, kan den använda alla Zooms utbytbara enheter. Det ger möjlighet att välja den bästa mikrofonen för varje tillfälle. Den flexibla och kraftfulla H5 tillhandahåller allt som behövs för att skapa flerspårsinspelningar, ljud till video, högklassig podcasting, radiosändningar och elektronisk nyhetsrapportering.

Liknande produkter till Zoom H5 Handyrecorder

Zoom R24

Zoom APH-6 Tillbehörspaket till H6

Zoom IQ5 Mikrofon

Zoom R8