1495:-

AKG D112 MkII

Det är alltid svårt att veta vilken mikrofon man ska välja. Vi på JAM hjälper dig gärna för att göra det enklare att välja rätt mikrofon för dig. Du kan alltid skriva ett mejl till oss så guidar vi dig med hur du skall gå tillväga för att välja den mikrofonen som passar dina behov mest. Skicka ett mail till mattias@jam.se och beskriv vad lite om vad för typ av mikrofon och vad du ska använda den till så hjälper vi dig!

D112 MkII professionell dynamisk mikrofonen för baskagge. Den har ett nytt integrerat flexibelt fäste, men behåller alla ljud styrkor som har gjort sin föregångare till branschstandard. Under årens lopp har D112 tjänat ett välförtjänt rykte som en av de bästa bastrumma mikrofoner som någonsin gjorts, för sin höga SPL kapacitet, kraftfulla EQ och skottsäkra konstruktion.

Den uppgraderade D112 MkII kan hantera mer än 160 dB SPL utan distorsion. Dess stora membran har en mycket låg resonansfrekvens som ger en stabil och kraftfull respons under 100 Hz. En av många anledningar artister och ljudtekniker älskar D112 MkII är att den inte kräver någon ytterligare EQ att låta precis rätt så snart du tar upp fadern. D112 MkII har en integrerad hum-kompensationsspole som håller buller till ett absolut minimum.

Förutom att vara en exceptionell mik för bastrumma på scenen och i studion, är D112 MkII ett utmärkt val för mikning av elbas och tromboner.

Mer info hos tillverkaren

Liknande produkter till AKG D112 MkII

AKG D12VR

AKG C519ML Instrumentmik, miniatyr

AKG C417L

AKG C451B