32995:-

Presonus StudioLive 32 Series 3

32-kanals digital mixer med 32 stycken XMAX preamps, motoriserade faders, USB- och Ethernet-interface, Bluetooth, SD-inspelning och gratis fullversion av Studio One Professional.

Den tredje generationen av PreSonus´toppmodell StudioLive 32 är resultaten av hela 9 års forskning och utveckling. Med features som 32 XMAX preamps där alla inställningar kan sparas, ny Fat Channel-signalbehandling och inspelning och ljudprov direkt till SD-kort, framstår StudioLive 32 III som en otroligt kraftig och flexibel live- och studiomixer.

StudioLive 32 har "recall" på samtliga mikrofon-preamps som gör det möjligt att spara nyanserade inställningar och hämta fram dem när du vill. En Fat Channel med nyskapande digital plug-in workflow ger val mellan olika vintage EQs och kompressorer på varje kanal, från klassiska rör-limiters till passiva EQs.

StudioLive är en mixer och inspelningsenhet som förenklar live-mix. Du kan spela in direkt till SD-kort med mjukvaran Capture utan dator och du kan också genomföra virtuella ljudprover. StudioLive 32 levereras med fullversion av Studio One Professional, så när du är färdig med live-inspelning i Capture kan materialet föras över direkt och bearbetas i Studio One Professional.

Liknande produkter till Presonus StudioLive 32 Series 3

Presonus StudioLive AR22 USB Mixer

Presonus StudioLive CS18 AI

Presonus StudioLive AR8 USB

Presonus StudioLive AR12 USB