750:-

Softube Modular

Eurorack för alla

Buchla och Moog startade allt med sin modulära synt på 60-talet. Doepfer gjort det uppnåeligt på 90-talet med införandet av Euro Rack standard. Idag gör Softubes Modular plugin en verkligt modulär synt tillgänglig för alla.

Softube Modular har skapats i nära samarbete med Doepfer och ger dig både ljudet, skalbarheten och flexibiliteten av en sann analog modulär synt. Men Softube Modular är mer än ännu en syntplugin utan en helt ny modulär syntstandard

Oändlig expansion

Som Modular användare kommer att få ett baspaket med häftiga verktyg för att komma igång med sex modeller av Doepfer moduler samt över tjugo uttilitymoduler, men det finns många fler att expandera med. Ytterligare moduler från kvalitets EURORACK tillverkare kommer att finnas tillgängliga att expandera med, till en början kommer flera moduler från Doepfer samt en samling av moduler från visionära Intellijel finnas att köpa till. Om du redan äger Softubes trummsynt HeartBeat, kan du använda instrument och EQ modulerna ifrån den i Modular och kombinera dem med allt annat. Softubes prisbelönta utvecklare har modellerar varje modul komponent efter komponent och resultatet är ett ljud identisk med den ursprungliga hårdvaran.

Experter och nybörjare välkomna

Erfarna Eurorack användare kommer att känna sig hemma från början, Modulars arbetsflöde ligger väldigt nära fysisk användning av en Eurorack modulära synth. Lägg till moduler, anslut dem med virtuella patchkablar och justera som du vill. Anslut MIDI-enheter med MIDI till CV/Gate-omvandlare och plugga in en av de medföljande stepsequencers eller använ din DAWs sequencer om du hellre vill. För nybörjare kan modulärsyntar vara rätt krångliga i början, men lyckligtvis har Modular en imponerande samling av presets redo att använda i ditt musikskapande och när du är redo att lära mer om patchning ger manualen en steg för steg handledning som förklarar hur preseten fungerar.

Både experter och nybörjare kommer att älska den inkluderade Performance modulerna. Dessa ger användaren en samling av knappar som kan användas för att styra alla parametrar i en patch, att skapa kreativa verktyg för spännande ljud har aldrig varit enklare, både i studion och live


Softube Modular är baspaketet och innehåller sex Doepfer moduler (A-110- 1 VCO, A-108 VCF, A-132- 3 Dual VCA, A-140 ADSR, A-118 Noise/Random, A-147 VCLFO) och fler än tjugo olika verktygsmoduler som MIDI to CV/gate, mixers, sequencers, clock dividers, logik och signal verktyg, och en polyfonisk MIDI to CV/gate modul.

Allt du behöver för att göra unika syntljud finns här och behöver du hjälp på vägen så fljer det med över 200 preset ljud som du kan modifiera själv.

Liknande produkter till Softube Modular

Softube Amp Room Bundle (VST/AU/RTAS)

Softube Volume 1

Softube Intellijel Rubicon

Softube Intellijel Korgasmatron II