5495:-

Korg MS-20 Mini White + Korg SQ-1 paket!

Den klassiska analogsynten från 1978 i limited edition white, specialerbjudande i paket med Korg SQ-1 analog sequencer (värde 1.150:- och otroligt kul tillsammans med MS-20 mini!). Patchkablar ingår!

Korg firar 50-år med att nytillverka deras mest klassiska och eftersökta analoga synt! Korg MS-20 är en helt analog monofonisk semimodulär synt med massor av möjligheter, två oscillatorer och brusgenerator, två resonanta filter (ett högpass, ett lågass), en LFO (kallad modulation generator, "MG"), två envelopes (en AR med fördröjning, en ADSR med ställbar "hold"), portamento, 36 tangenter, men framförallt massor av patchmöjligheter!

Via patchpanelen finner du bl a sample and hold, bandpassfilter, envelopeföljare, pitch till CV-konverterare och mycket mer därtill.

Korg mini MS-20 är en trogen replika av originalet, men lägger också till MIDI in och USB! Korg mini MS-20 levereras med originalhandboken, patchkablar och både tomma och ifyllda patchblad så du kan "spara" dina inställningar. Glömde vi att tala om att den är i ungefär 80% skala av originalet?- nu med samma keyboard som på minilogue!

Mer info hos Korg

Liknande produkter till Korg MS-20 Mini White + Korg SQ-1 paket!

Decksaver Korg Monolgue

Korg Kross 2 88

Korg Kross 2 61

Korg MicroKorg