3395:-

Moog Theremini

Thereminen är ett av de äldsta elektroniska instrumenten och det enda som du spelar utan att vidröra. Genom att röra dina händer i utrymmet runt dess antenner kontrollerar du tonhöjd och volym.

Moogs nya Theremini är en klassisk Theremin i retro-design men fullsmockad med moderna funktioner; Tex är ljudmotorn baserad på den prisbelönade iOS-synten Animoog!

Thereminen är det enda elektroniska instrumentet som får användas i en symfoniorkester. Spelbarheten på en Theremin är stor och kanske rent av det elektroniska instrument med mest uttrycksmöjligheter.

En nyhet på Theremini är ton-kvantisering vilket gör att användaren kan själv ställa svårighetsgraden på instrumentet. Vid max-inställning spelar Thereminin endast tonerna i skalas du har ställt in vilket innebär att det är omöjligt att spela fel. Minskar du inställningen får du mer kontroll av tonhöjd och vibrato och med inställningen på minimum fungerar den som en klassisk Theremin helt utan hjälp.

En inbyggd stämapparat gör att du kan se noterna samtidigt som du spelar. Detta är användbart för att korrigera en användares position och för att utbilda nybörjare om tonhöjd och skalor. Andra nyheter är bland annat 32 st presets som baseras på vågformer eller Wavetable-syntes. Spara önskad skala och grundton. Inbyggt delay och högtalare. LCD-display.

Och CV ut med ställbar range!

Liknande produkter till Moog Theremini

Moog Sub Phatty

Decksaver Moog Sub / Subsequent 37

Moog Mother 32 Gigbag

Moog Mother 2 Tier Rack Kit