24500:-

BOSE L1 Model 2 inkl. 1st B1 bas

Model II är en uppdaterad version av Bose revolutionerande PA-system. Modell II har en lägre vikt och en helt ny förstärkarplatta (PS1) än föregångaren. Som om detta inte är nog har Bose gjort en ny konfiguration av högtalarelementens placering. Detta ger en bredare spridning (ca 190°) vilket gör att både dina medmusikanter på scenen och publiken som står vid sidan om kommer att höra ditt ljud bättre. Bose L1 modell II kompletteras med fördel med Bose nya digitalmixer ToneMatch audioengine .

Känn liveframträdandets värme och musikaliska klarhet levererat genom ett system med hög kvalitet och snygg design. Du kan vara helt säker på att ditt ljud distribueras jämnt och snyggt till dina medmusikanter på scenen och din publik i hela lokalen.

Aldrig mer kommer du behöva oroa dig över svaret på den tjatiga frågan efter spelningen: "hur var ljudet?"

Med de många anslutningsalternativen i ToneMatch audioengine ger det mångsidiga BOSE systemet dig gränslös användningsfrihet. Tänk dig att varje bandmedlem använder ett eget Bose L1 system för att leverera ”sitt ljud”. Ljudet kommer då från den plats på scenen där musikern är placerad och inte från en högtalare vid sidan av scenen. På så sätt hör man sig själv och de andra musikerna utan krånglet med monitorsystem och du levererar en fantastisk lyssnarupplevelse live till publiken - om och om igen! Ett annat alternativ är att en av medlemmarna i en duo exempelvis använder en av mikrofoningångarna medan den andra använder linjeingångarna.

Om du tar din musik, och hur den låter inför en livepublik, på allvar måste du titta närmare på BOSE Perzonalized Amplification system .

Fakta:
Ca 190 ° spridningsvinkel
En digital ingång optimerad för ToneMatch audioengine
En analog ingång direkt i förstärkarplattan
Snabbare ljudcheck
Välbalanserad, naturlig ljudkaraktär
Samma volym för musikerna och publiken
Innovativ design

Bose L1 Modell II baspaket innehåller:

• PS1 modell II
• L1 model II Cylindrical Radiator-högtalare (över och under del)
• B1-basmodul
• Kabel för B1-moddulen
• Bärväska för PS1- förstärkare/golvplatta
• Bärväska för BS1-basmodulen
• 2 bärväskor för L1-högtalaren
• Strömkabel

26.200:- Produkten kan endast köpas i butik, kom in för en demo!

Kolla in allt om det hos tillverkaren!

Liknande produkter till BOSE L1 Model 2 inkl. 1st B1 bas