795:-

Zoom U44 - USB Ljudkort 4in/4ut REA!

REA:n gäller så länge lagret räcker!

Zoom U-44
är ett enormt smidigt och kompakt ljudkort som låter dig spela in eller upp ljud i studiokvalitet var du än är. Litet nog att få plats i din hand men har ändå alla funktioner du behöver för att spela in 24-bit/96kHz upplösning.

In- och utgångar
U-44 är utrustat med två kombinerade jack/xlr-ingångar med dedikerade volymrattar, fantommatning och ingång 1 har även en Hi-Z switch för att ansluta passiva instrument såsom en gitarr eller bas. MIDI i/o gör att du kan ansluta MIDI-utrustning som keyboards, synthar, controllers och trummaskiner. Separata TRS- och RCA-utgångar ger dig många möjligheter som att t.ex. att ansluta en mixer eller monitorer. En hörlursutgång med dedikerad volymkontroll finns även. U-44 har även S/PDIF.

Kristallklar inspelning och uppspelning
Med inspiration från Zooms H-serie inspelare så har U-44 utrustats med högpresterande lågbrusiga mikrofonpreamps (-119.5 dB EIN) som gör det möjligt att spela in och upp i ljudupplösningar upp till 24-bit/96kH. Du kan även använda U-ljudkorten som en hörlursförstärkare i studiokvalitet så att du kan lyssna på din favoritmusik i full upplösning.

Spela in var du vill
U-ljudkorten är utformade för att du ska kunna spela in var som helst. En smidig nytänkande design som är fullproppad med funktionalitet.

Kompatibilitet
Fungerar till PC, MAC och iPad (för anslutning till iPad krävs Apple iPad Camera Connection Kit eller Lightning-to-USB Camera Adapter, plus 2 AA batteries eller strömadapter).

Standalone AD/DA Conversion
När du överför ljud är AD/DA-omvandligen extremt viktig. Ställ in U-44 i stand alone-läge för att få den att fungera som en högkvalitativ mikrofonpreamp och AD/DA-omvandlare för att försäkra dig om komplett transparens vid konvertering av ljudformat. Du kan välja mellan 44.1 eller 48 kHz frekvens för omvandlingen.

Utbytbara mikrofonkapslar
Zoom U-44 har ingång för Zooms utbytbara mikrofonkapslar. Samma system och kaplsar som till H5, H6 och Q8. Du alltså t.ex. köpa till en EXH-6 för att få två extra kombinerade jack/XLR-ingångar med dedikerade volymrattar, en XY-mikrofon eller en shotgunmikrofon. Du kan anpassa U-44 precis till vad du tänker spela in.

Ableton Live 9 Lite ingår
Ableton Live 9 Lite följer med. Här får du ett färdigt inspelningsprogram som har allt du behöver för att spela in musik på flera spår med mängder av effekter.

Överblick:

-Flerkanals USB-ljudkort för PC/Mac/iPad

- Anslut till iPad med Apple iPad Camera Connection Kit eller Lightning-to-USB Camera Adapter, plus två AA-batterier eller AC-adapter.

- Två kombinerade jack/XLR-ingångar med högpresterande mikrofonpreamps

- Inspelning och uppspelning i studiokvalitet, med upplösningar upp till 24-bit/96kHz

- Kompatibel med Zooms utbytbara mikrofonkaplsar (gäller U-44)

- Standalone AD/DA-omvandlig (U-44)

- Fungerar som en tvåkanals mikrofonpreamp med analoga och digitala utgångar (U-44)

- Ungefärlig batteritid är 4 timmar med två stycken AA-batterier

- Ableton Live 9 Lite medföljer (nedladdningsbart)

- U-44 har fyra kanaler in samtidigt

- Hi-Z support (kanal 1)

- Latency-fri direct monitoring

- Tre TRS phone jack-utgångar

- Dedikerade RCA L/R och hörlursutgångar

- MIDI in/ut

- Fysisika gainkontroller på alla ingångskanaler

- +48V fantommatning på ingång 1 och 2

Liknande produkter till Zoom U44

Zoom R24

Zoom H5 Handyrecorder

Zoom APH-6 Tillbehörspaket till H6

Zoom IQ5 Mikrofon